LDALI-RM8 Relay Module

320,00 exkl. MwSt.€387,20 Inkl. MwSt. Out of stock, but available Handbuch
Grundpreis: €320,00 / Stück
Die LDALI-RM8 Relaismodule ermöglichen das Ansteuern von handelsüblichen Verbrauchern über einen DALI-Kanal. Typische Anwendungsszenarien sind etwa das Einbinden von nicht-DALI-fähigen Leuchten oder anderen Lasten wie etwa Ventilatoren in WCs, Waschräumen Lesen Sie mehr

Eigenschaften

Marke:
Loytec
Behuizing:
Einbaudose
DALI-2 zertifiziert:
Nein
Artikelnummer::
70002860
Verfügbarkeit:
Out of stock, but available
Lieferzeit:
ca. 3-4Tage

Informationen

 

Met de relaismodules LDALI-RM8 kunnen conventionele verbruikers via een DALI-kanaal worden aangestuurd. Typische toepassingsscenario's zijn de integratie van niet-DALI-compatibele lampen of andere belastingen zoals ventilatoren in toiletten, wasruimtes, motoren voor scheidingswanden of schermen in DALI-verlichtingstoepassingen. Het apparaat heeft 8 ingebouwde relaiscontacten die individueel kunnen worden aangestuurd via aparte DALI-adressen, zolang de bijbehorende digitale ingang open is. Als de ingang gesloten is, schakelt het relais in (override). Elk relais heeft een schakelaar die de status weergeeft en kan ook worden gebruikt voor het handmatig schakelen van het relais (installatie en onderhoud). Het ingebouwde relaiscontact kan worden gebruikt voor stromen tot 16 A. Een spanningsbereik van 120 tot 277 V AC en tot 30 V DC wordt ondersteund. De relais zijn geschikt voor toepassingen met hoge inschakelstromen.

In combinatie met de LOYTEC DALI-controllers of LROC-40x ruimteautomatiseringsapparaten is een compacte stuurmodule met een programmeerbare schakeluitgang beschikbaar. De module wordt in het DALI-netwerk geïntegreerd met dezelfde eenvoudige stappen als de integratie van een DALI-lamp. De LDALI-RM8 relaismodules ondersteunen de DALI-specificatie IEC 62386-208 (Device Type 7, "schakelfunctie") voor niet-dimbare belastingen. Een externe voeding is mogelijk via 24 V DC of 85 - 240 V AC.

De relaisstatus voor foutcondities kan worden gedefinieerd als een unieke veiligheidsvoorziening: in het geval van een spanningsuitval op de DALI-bus, schakelt het relais naar de positie die is ingesteld met het DALI-configuratieregister "System Failure Level". In het geval van een stroomstoring in de voeding (24 V DC / 85 - 240 V AC), behouden de relais hun toestand totdat er een "Power On" optreedt, waardoor ze overschakelen naar het configuratieregister "Power On Level".

De LDALI-RM8 is bedoeld voor inbouw in schakelkasten.

De LDALI-RM8 is DALI-2 gecertificeerd.

RM8 diagram

 

 

Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »